Road to the world cup

These pancakes are not part of the route, but a great start for a website

Why did I start this journey?


Helweek – 2021

Wat een start van 2021. Een week vol uitdagingen, gewoontes doorbreken en motiverende muziek. 2021 zou ik starten in vol contrast met hoe ik 2020 eindigde. De laatste week van het afgelopen jaar ging ik om 23:00u naar bed en stond ik regelmatig pas om 10:00u weer op. Moe, uitgeblust en weinig zin om iets…

Doelen 2018

Oudjaar 2017, een van mijn vrienden komt met het briljante plan om onze doelen voor het komende jaar op papier te schrijven. Een post-it met je doelen. Deze verzamelen we in een spaarpot en met oudjaar 2018 openen we deze en kijken we hoeveel van onze doelen we hebben behaald. We zijn al ruim over…

Mijn leven voor mijn trouwe fans

Als een goddelijke Adonis vertrok ik in de vroege ochtend op mijn queeste naar het zo verlangde WiFi. Op dit tropisch, vrijwel verlaten, eiland nabij de kust van Cambodja was aan mijn kant geen internet te vinden. Bij gebrek aan een werkende simkaart betekende dit dat ik minimaal 48 uur geen internet, Whatsapp of zelfs…

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Gebruik het zoekformulier om de site te doorzoeken

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.