Veel plannen en veel uitstellen

Het afgelopen jaar heb ik veel in notitieblokjes opgeschreven. Dingen die ik niet wilde vergeten. Zaken die ik nog wilde doen.
Ik heb met oud en nieuw in het samen zijn met vrienden doelen gesteld voor het jaar. Vol goede moed de eerste maand daar hard aan gewerkt. En daarna niet meer naar om gekeken.
Na het horen van een briljante speech over bucketlists, ben ik zelf gestart met een bucketlist. Daar moesten 100 ideeën op komen die ik in mijn leven nog wilde doen en dan zou ik daar direct mee aan de slag gaan! Daar staan er 15 op en dat lijstje ligt nu ergens digitaal stof te happen.

Ik maak veel plannen, praat daar af en toe over, maar nog veel vaker stel ik ze uit.
Vandaag kan ik niet meer uitstellen. Ik heb beloofd vandaag deze website te delen om hierop een gedeelte mijn avonturen de rest van het jaar te kunnen delen.
Morgen stap ik in het vliegtuig. Op avontuur.
Eerste bestemming: Vietnam.
Wat heb ik nog meer gepland? Heel weinig. Even los van lijstjes en to do’s. Geen deadlines, geen hoge verwachtingen. Gewoon genieten, in het nu leven en ervaringen op doen.

Daarom vandaag een eerste stukje tekst. Komende tijd ga ik meer op deze website schrijven. Op dit moment nog zonder verwachtingen. Gewoon ervaringen delen die ik zelf interessant of leerzaam vond. Misschien heb je er iets aan!