Helweek – 2021

Wat een start van 2021. Een week vol uitdagingen, gewoontes doorbreken en motiverende muziek.

2021 zou ik starten in vol contrast met hoe ik 2020 eindigde. De laatste week van het afgelopen jaar ging ik om 23:00u naar bed en stond ik regelmatig pas om 10:00u weer op. Moe, uitgeblust en weinig zin om iets te ondernemen. Veel dagen gingen voorbij met het kijken van Netflix of het eten van een extra plakje bananenbrood.

Regelmatig dacht ik er aan hoe 2021 zou eindigen? Gezien de gemoedstoestand waar ik in vertoefde beloofde 2021 niet veel meer soeps te worden. Mijn best doen op mijn werk. Regelmatig sporten. Met een beetje geluk gewoon weer vooraan bij Pinkpop. In december genieten van de feestdagen en terug de bank op. Die laatste Netflix serie afkijken.

Toen zag ik de Helweek van Alex Malone en meetings in the sun langskomen. Normaliter een financiele brug te ver, maar dit keer door de lockdown in het comfort van mijn eigen huis. Online, met een grote groep mensen. Voor een schijntje! Vet!
Ik heb me zonder al te veel inlezen aangemeld en was zeer benieuwd wat dit zou brengen.

De agenda: 5:00u opstaan. 5:15u sporten. Een bak werkblokken. Infosessies. Gezond eten. 22:00u naar bed. Heftig.
Maar het meest heftige waren de informatie sessies. Verschillende begeleide meditaties verder wist ik het zeker. De komende 10 jaar wil ik niet alleen maar spaargeld verzameld hebben. Ik wil iets doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Ik wil darten! De hoe en wats deel ik later, maar als je later wilt zeggen dat je de wereld kampioen al kende toen hij nog niet kon darten, ga me dan nu volgen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s